Apps

Mobieltjes en apps. We kunnen niet meer zonder.

Met welk doel wil jij apps laten ontwikkelen?

Het mobiele gebruik van websites en applicaties is de afgelopen jaren enorm gestegen en de stijging zet nog steeds door. Weet jij al hoe je jouw onderneming klaar kunt maken voor de toekomst met behulp van apps?

Nee? Dat is niet gek, want de meeste organisaties weten niet zo goed hoe ze de overstap naar mobiel kunnen maken. Maar ik kan je daarbij helpen. Om je op weg te helpen som ik hieronder wat mogelijkheden op:

  • Je levert ambulante zorg en jouw medewerkers rapporteren via verschillende kanalen (sms, WhatsApp, e-mail, telefoon) over de geleverde zorg. Met een eigen app kun je dit beperken tot één veilig kanaal en is je data eenduidig.
  • Auto's taxeren is jouw werk en je maakt foto's van de voertuigen, noteert de bijzonderheden en op kantoor voeg je dit alles samen en stelt een rapport op. Dit kan veel eenvoudiger met een app, waarmee je binnen de app foto's neemt en vooraf gedefinieerde velden invult voor de bijzonderheden. Aan het eind kun je met één knop een rapport laten genereren en direct op laten sturen.

Werkwijze

In 3 stappen van idee naar oplossing

1. Analyse & Ontwerp

Samen lopen we eerst jouw eisen en wensen door. Wat is haalbaar en wat zijn de eventuele alternatieven?

2. Bouw

Jouw idee wordt nu gebouwd! Geen zorgen, we hebben regelmatig overleg met elkaar over de voortgang.

3. Oplevering

Alles is getest en ziet er keurig uit. Tijd om het project op te leveren. Gefeliciteerd!

ROI

Wat is de investering?

Een app is per definitie een maatwerkproject, maar aan wat voor investering moet je minimaal denken?

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK