Development

Frontend, backend, databases, API's

Handen uit de mouwen, aan de slag!

Gesprekken zijn gevoerd, schetsen zijn gemaakt en het plan ligt klaar. We kunnen dus aan de slag met de bouw van jouw digitale oplossing.

Afhankelijk van jouw project gaan we aan de slag met een specifieke mix van frontend en backend ontwikkeling die 100% aansluit op jouw situatie.

De mix voor een app zal er bijvoorbeeld heel anders uitzien dan de mix voor een zorgregistratiesysteem. Waar de een het waarschijnlijk heel erg moet hebben van de gebruikersinteractie, zal de nadruk bij de ander misschien meer op dataveiligheid liggen.

Wat is er zoal mogelijk?

  • Verouderde software nabouwen
    • Je hebt zwaar verouderde software en het kost steeds meer moeite om het te beheren en verbeteringen aan te brengen, omdat de beschikbare kennis verdwijnt of omdat het simpelweg niet mogelijk is met de bestaande software. Deze software kan compleet nagebouwd worden volgens moderne standaarden, zodat je weer vele jaren vooruit kunt.
  • Matching app
    • Je hebt een recruitement- of datingbureau en wilt hiervoor een gebruikersvriendelijke app waarmee werkgevers en werknemers of singles aan elkaar gematcht kunnen worden. Met het door jou gewenste algoritme kunnen de beste matches worden gerealiseerd.
  • Zorgregistratiesysteem
    • Je bent een zorgondernemer en de data van jouw cliënten dient op de meest veilige manier verwerkt te worden. Bij standaardsoftware loop je al snel tegen beperkingen aan en meestal zijn jouw specifieke wensen niet of maar deels mogelijk. Met je eigen software-oplossing heb je deze beperkingen niet. Lever je ambulant zorg? Dan kun je ook denken aan een app voor je medewerkers, waarmee je ze kunt koppelen aan je systeem.

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Wil je meer weten? Neem gerust contact op.

Samenhangende diensten

Welke diensten hangen samen met development?

Apps

Apps zijn niet meer weg te denken. Of het nu gaat om een app voor je medewerkers of de nieuwste matching-app die het helemaal anders gaat doen.

Apps

Quality management

Ik voer altijd een eindcontrole uit op de kwaliteit van de software. Werken alle functies van de app? Hoe is het gesteld met de technische gezondheid van de website? Deze dienst is standaard inbegrepen.

Quality management

Beheer & onderhoud

Met het beheer en onderhoud van de software is een soepele werking gegarandeerd. Je oplossing is altijd up to date.

Beheer & onderhoud

Werkwijze

In 3 stappen van idee naar oplossing

1. Analyse & Ontwerp

Samen lopen we eerst jouw eisen en wensen door. Wat is haalbaar en wat zijn de eventuele alternatieven?

2. Bouw

Jouw idee wordt nu gebouwd! Geen zorgen, we hebben regelmatig overleg met elkaar over de voortgang.

3. Oplevering

Alles is getest en ziet er keurig uit. Tijd om het project op te leveren. Gefeliciteerd!

ROI

Wat is de investering?

Dit is verreweg de meest gestelde vraag. Helaas is hier geen eenduidig antwoord op te geven. It depends.

Tijdens een vrijblijvend gesprek kan ik je hier meer over vertellen.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK