Over mij

Jouw partner in onderwijsinnovatie en ICT-oplossingen.

Over mij

Hallo, ik ben Murat Sürün, de drijvende kracht achter New Chapter. Geboren en getogen in Amersfoort, woon ik hier met veel plezier met mijn gezin. Mijn reis in de ICT begon rond de eeuwwisseling bij een grote internetprovider als webdeveloper. Na het behalen van mijn bachelor in Bedrijfskundige Informatica, richtte ik in 2002 New Chapter op. Een naam die symbool staat voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven en de transformaties die ik voor mijn klanten realiseer.

Mijn missie

Ik geloof in het creëren van pragmatische oplossingen voor complexe problemen. Of je nu worstelt met een verouderd systeem, een idee hebt voor een app, of gewoon een second opinion nodig hebt over een softwareproject, ik ben er om je te helpen. Mijn unieke combinatie van technische en bedrijfskundige achtergrond stelt me in staat om de brug te slaan tussen jouw zakelijke behoeften en de technische oplossingen die ze mogelijk maken.

Waarom New Chapter?

De naam 'New Chapter' is niet zomaar gekozen. Het staat voor de overgang van een bestaande situatie naar iets nieuws, een transformatie. Dit is precies wat ik voor mijn klanten wil bereiken. Door samen te werken, kunnen we een nieuw hoofdstuk in jouw onderneming schrijven, waar technologie en innovatie hand in hand gaan om je doelen te bereiken.

Digitale aannemer

Ik zie mezelf als een 'digitale aannemer'. Net zoals in de bouw, ben ik jouw hoofdaannemer en werk ik met specialisten aan jouw project. Dit betekent dat je één aanspreekpunt hebt voor al je wensen en eisen. Of er nu specifieke expertise nodig is of er moet worden opgeschaald, ik zorg ervoor. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: je onderneming.

78

Projecten

Ontworpen en gebouwd

22

Jaren

Gevallen, geleerd en opgestaan

14.700

Liter

Koffie, thee en water